Greåker henter flere spillere fra naboklubben

Greåker fortsetter å hente spillere fra naboklubben Sarpsborg, fredag kveld ble det klart at de henter Imre Ødegård-Risbakken og Tobias Holm-Gabler.


Greåker har signert to spillere fra naboklubben Sarpsborg og fredag ble de presentert som nysigneringer hos rivalene. 

Imre Ødegård-Risbakken hadde en trøblete sesong for Sarpsborg som var preget av skader, men noterte seg for 27 poeng (18+9) på 20 kamper. I sluttspillet ble det en poeng (0+1) på tre kamper i kvartfinalen mot Greåker. 20-åringen var med og førte Norge til VM i 2022, og gjorde sine første fire landskamper i kvalifiseringen der det ble fire poeng (2+2) på like mange kamper. 

Tobias Holm-Gabler har vært en av Sarpsborgs mest stabile og anvendelige spillere i det siste, og noterte seg for 18 poeng (9+9) på 22 kamper, stort sett fra backplass, i eliteserien sist sesong. 22-åringen har ni landskamper for Norge på aldersbestemt nivå og spilte U19-VM i 2019. 

Lagets trener Kenneth Skistad er fornøyd med sine nyervervelser.
– Dette er to fantastiske signeringer. Ikke bare er det to knallgode innebandyspillere, men de er i tillegg norske og lokale gutter. Det blir jo ikke bedre enn det, sier han til lokalavisen Sarpsborgs Arbeiderblad. 

Ødegård-Risbakken håper å spille seg inn i landslagsdiskusjonen igjen, etter overgangen til forrige sesongs toppklubb på andre siden byen. 
– Jeg vil tilbake på landslaget. Etter at jeg fikk spille kvalifiseringen sist ble jeg utelatt fra troppen som spilte VM. Å spille meg tilbake i landslagsdiskusjonen er en av de store målsettingene mine. 

I Greåker finner de to nysigneringene flere kjenninger, etter at Jørgen Nordahl, Sebastian Holmen, Thomas Haglund og flere andre tatt turen over til Tindlundhallen de seneste sesongene. Markus Jelsnes, Martin Lilleby, Cato Glenge, Jonas Bøckmann og Mario Berntsen har også en fortid hos haiene.