Gjelleråsen kunne juble for tre poeng etter kveldens kamp mot Sveiva. Foto: Kent Henriksen

Gjelleråsen opp på tredjeplass etter ny seier

Gjelleråsen tok ukas andre seier da de i kveld slo Sveiva i nabooppgjør.

Sveiva fikk en drømmestart på oppgjøret mot Gjelleråsen på bortebane, men etter at Siri Oline Nilsen og Sanne Flateby skutt Stovner-jentene opp i ledelsen, var det Marte Pedersen som stjal showet. Først utlignet Pedersen med under minuttet igjen av den første perioden, før hun like gjerne lå bak de neste to scoringene som betydde at nittedølingene hadde snudd kampen. Rett før pause ordnet Helene Bwiza Karlstrøm 4-2, og det så mørkt ut for dagens gjester.

Sveiva hadde ikke på noen måte gitt opp opp, og scoringer fra supertalentet Pho Rendalsvik og Hedda Unnhammer sørget for uavgjort. Da våknet Gjelleråsen på nytt og Karlstrøm og Moa Bernvid sammen med Mari Kristiansen sørget for tremålsledelse i løpet av et drøyt minutt.

En scoring fra Rebecka Härnlund sørget for ny spenning, men Sveiva klarte ikke å komme nærmere og det ble 7-5 til Gjelleråsen i dagens kamp. Med det kunne nittedølingene klatre opp på en tredjeplass på tabellen etter ukas andre seier, og skape en luke ned til lagene under sluttspillplass. KAMPFAKTA