Gjelleråsen og Monolitten sendt på tidlig sommerferie

Gjelleråsen og Monolitten klarte ikke å gjenskape suksessen fra forrige sesong, og har spilt ferdig for sesongen.

Gjelleråsen hadde store problemer med nykommer Ull/Kisa i ettermiddag, og det var først da veteranene Ingvild Meyer Sørflaten og Linda Adolphson tok ansvar at det ble seier. Kampen sto lenge og vippet før de nevnte Gjelleråsen-profilene satte 4-3 og 5-3. En redusering fra Jessheim-laget var ikke nok, uten de ender med 21 strake tap på øverste nivå og null poeng i debutsesongen. KAMPFAKTA

Monolitten hadde Stavanger på kne lenge, men vestlendingene så til at 2-6 som det sto halvveis i den siste perioden ble til 6-6 etter fire scoringer på under fem minutter. Lagene måtte ut i straffekonkurranse, og der var Stavanger best og vant dermed 7-6. KAMPFAKTA

Vi var på plass både i Høyenhallen og Bølerhallen, og flere saker kommer utover ettermiddagen/kvelden.