Foto: Petter Alexandersen

Gjelleråsen henter spennende ungjente fra naboklubben

Gjelleråsen har hatt en ganske stille sommer og det har vært lite å melde fra nittedølingene, men nå er det klart at en ungjente fra naboklubben får sjansen i eliteserien.


Det har vært en stille sommer når det kommer til overganger hos Nittedalsklubben, men etter det Innebandyavisen erfarer henter Gjelleråsen den lokale ungjenta Amalie Hosking Johnsen fra Nittedal på dobbelt representasjonsrett. Hosking Johnsen er født 2007 og var kaptein for Nittedal sitt J15-lag som tapte NM-finalen mot Tunet i mars. I NM ble det to mål og to assist på den temposterke og fryktløse løperen, som alltid går direkte mot mål. I seriespillet lå hun bak to mål og hadde også tre assist. Hosking Johnsen har trent med Gjelleråsen hele sommeren. 

Foto: Petter Alexandersen

Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen tror at talentfulle Hosking Johnsen kan være en god match for Gjelleråsens eliteserielag.
– En meget spennende spiller for fremtiden. Hun har veldig mye fart i beina, er alltid offensiv i tankegangen, har en rett på mål mentalitet, fin nærteknikk og et bra skudd. At hun har startet på Wang i Oslo vil gi stor utvikling de neste årene. Kan bli en veldig fin rollespiller for Gjelleråsen, sier Alexandersen. 
Foto: Petter Alexandersen

Fra tidligere har Gjelleråsen hentet Nora Elgin Engström fra Tunet. Klubben har re-signert Nora Milly Bangsund, Ingvild Meyer Sørflaten, Mari Kristiansen, Josefine Hermansen, Emilie Sollie-Johansen, Helene Karlstrøm, Caroline Hicks Johnsen, Yvonne Widerøe og Ingrid Hoem. Ut forsvinner Sirill Sørensen som har lagt opp og Lilly Heier som er klar for Backadalen i første divisjon i Sverige. Mathea Linna er på lån i Stavanger.