Gjelleråsen henter målfarlig svensk spiller

Gjelleråsen røk ut i semifinalespillet i NM og jakter forsterkninger i sommer. Nå har klubben gjort klart med en målfarlig svensk spiller.


Gjelleråsen forsterker stallen med den 19 år gamle centeren Minelle Holmgren Persson i fra Lillån U sitt lag i førstedivisjon. På tyve kamper i førstedivisjon ble det 29 scoringer og tre assister på Holmgren Persson sist sesong. I Juniorallsvenskan ble det 15 scoringer og fem assister på 13 kamper. 

Gjelleråsens hovedtrener Robert Jensen er meget fornøyd med overgangen og signeringen av svenske Holmgren Persson. 
– Att Minelle velger spill hos oss kommende sesong er veldig gledelig. En veldig seriøs og spennende spiller som man merket veldig fort att ville passe fint inn hos oss med sin personlighet og lederegenskaper. Vi får inn en senter som vill være med og diktere tempo i kampene i større grad og ikke minst tilføre mer kvalitet i siste tredjedel av banen med sitt skudd og fine overblikk. Jeg gleder meg veldig til og ha henne på plass og få jobbet med henne kommende sesong, sier han til Innebandyavisen.

Foto: Petter Alexandersen

Gjelleråsen har og fått inn Amalie Hosking Johnsen (3+1 forrige sesong) i fra Nittedal. Hosking Johnsen spilte i fjor dobbeltlisens. Trenerapparatet styrkes også med Dag Fredriksen som kommer inn som keepertrener.

I tillegg fortsetter Christoffer Bråten som kom inn underveis i forrige sesong som assisterende trener. Innebandyavisen kjenner og til at Gjelleråsen er nære å signere flere spennende spillere. 

Gjelleråsen har tidligere lagt ut på sosiale medier at Thilde Fredriksen, Mari Kristiansen, Josefine Osland Hermansen, Caroline Hicks Johnsen, Emmy Ryhd og Vilma Almgren har re-signert. Laget mister Madeleine Tinholt, Helene Karlstrøm (ny klubb ikke klar), Martine Andresen (lån avsluttet), Nora Elgin Engström og Henriette Langhaug som velger å trappe ned. I tillegg vil klubblegenden Ingvild Sørflaten være borte i sesongstarten grunnet graviditet. Innebandyavisen vet at Jönköping som røyk ut i kvalifiseringen til SSL sist sesong ønsker Emmy Ryhd sine tjenester, så det er uklart om Emmy faktisk blir å se i eliteserien kommende sesong. 

Gjelleråsen endte på en sjetteplass i serien sist sesong. I NM gikk de til semifinale der de røyk 0-3 i kamper mot Tunet.