Mikael Broms forlenger kontrakten med Gjelleråsen etter en svært god debutsesong. Foto: Kent Henriksen

Gjelleråsen forlenger med svenske stjernen

Gjelleråsen hentet Mikael Broms fra Sagene sist sommer, og etter en god sesong i Nittedal forlenger han nå kontrakten med Gjelleråsen.


Mikael Broms kom til Norge fra Karlskoga, der han hadde erfaring fra bland annet 1.divisjon. Det var andredivisjonsklubben Sagene som snappet opp 24-åringen, og deretter gikk ferden videre til Nittedal og Gjelleråsen sist sommer. Nå er det klart at poengmaskinen blir i klubben, og signert mandag kveld en ny kontrakt på 1+1 år.
– Det skal bli artig å fortsette en sesong til med full fokus på innebandy. Det har vært en ganske «stökig» sesong, men der vi allikevel har tatt store skritt troppmessig. Så det skal bli spennende å fortsette en sesong til der vi kan utfordre mer fra start, sier Broms til klubbens hjemmeside. 

Mikael Broms var Gjelleråsens beste poengplukker før serien ble stoppet, og lå på niende plass totalt i poengstatistikken. Foto: Kent Henriksen

Svensken har vært klubbens beste spiller så langt i sesongen med 33 poeng (19+14) på 15 kamper. Det har også gitt han større ansvar på banen, der han i de siste syv kampene fikk bære kapteinsbindet. Hovedtrener Jonas Boväng er godt fornøyd med at poengspilleren blir i klubben.
– Et tydelig signal at det vi jobber med er noe han ønsker å være med på videre. Det er en sterk poengspiller som kan gjøre det uventende. Han har også vokst som en sterk ledende spiller både på og utenfor banen. En viktig signering for den fortsatte utviklingen og den generasjonsveksling og kultur vi bygger opp i Gjelleråsen. 

Gjelleråsen ble nummer sju i eliteserien etter at serien ble avsluttet før den var ferdigspilt. Senere i måneden skal de fire beste lagene velge motstandere i NM-kvartfinalene.