Hovedtrener Jonas Boväng håper på at korona-karantenen ikke slå negativt ut i dagens oppgjør mot Fredrikstad. Foto: Tor Anders Dalland

— Gjelder å ha riktig innstilling

Sist Gjelleråsen og Fredrikstad spilte i Rolvsøyhallen ble det et straffedrama uten like. I kveld håper Gjelleråsens hovedtrener Jonas Boväng at hans lag gode form skal holde i seg, selv etter karantenen.


Gjelleråsen slo Fredrikstad i begge oppgjør sist sesong, og har hatt et relativt godt tak på østfoldingene i det siste. Forrige oppgjør i Rolvsøyhallen var dramatisk med et straffemaraton etter uavgjort ved full tid. For Gjelleråsen og hovedtrener Jonas Boväng har den siste uken vært litt spesiell, etter at laget hans måtte i karantene etter kampen mot Akerselva, som hadde en spiller med påvist smitte av Covid-19.

– Endelig på tide med ny kamp etter at vi har vært i karantene. For vår del kom det ufrivillige oppeholdte ubeleilig da vi følte at vi var i en heftig oppegående trend spillemessig, og en gruppedynamikk som utvikles hele tiden. Vi fikk brukt samme plan som vi hadde tenkt, men det ble individuell trening istedenfor sammen, sier Boväng til klubbens hjemmeside. 

Boväng ser positivt på dagens kamp og har med seg en svensk nysignering i troppen, i dagens kamp som har kampstart klokken 19.00. 
– Nå gjelder det etter to bra treninger sammen denne uken, å studse tilbake med riktig innstilling og ydmykhet å gjøre jobben. Vår nysignering Wille Alfredsson gjør debut, og han har vist hvor skikkelig han er med ballen.