Daniel Gidske og Mullsjö tok en knallsterk seier på bortebane mot Storvreta fredag kveld. Foto: Peter Bohlin

Gidske og Mullsjö med blytung seier fredag

Daniel Gidske og Mullsjö vant den tredje kampen mot Storvreta og leder nå semifinalen mot storfavorittene.


De fleste ser for seg en finale mellom Storvreta og Falun senere denne måneden, men i går vant Mullsjö mot Storvreta for andre gang på rad og tok en 2-1 ledelse i semifinalen mot Uppsala-laget, som avgjøres i best av syv kamper. Daniel Gidske noterte seg ikke for poeng i oppgjøret, men har notert seg seks (3+3) ganger i målprotokollen så langt på ni kamper i sluttspillet. 

Storvreta vant det første møtet 10-5, men Mullsjö vant på hjemmebane med 7-2. I fredagens oppgjør ble det spilleforlengelse i IFU Arena, og der dukket Anton Hedin opp avgjorde den tredje bataljen. Storvreta ledet 3-0 før Mullsjö snudde oppgjøret, men stortalentet Filip Eriksson utlignet med seks sekunder igjen og tvang gjestene til spilleforlengelse. Der gikk det under to minutter før det ble avgjort, og nå venter en tøff bortekamp for Storvreta i neste oppgjør som spilles mandag. 

Daniel Gidske har notert seg for seks poeng (3+3) i sluttspillet så langt. Foto: Peter Bohlin

I den andre semifinalen leder Falun 2-0 i kamper over Kalmarsund. Neste oppgjør spilles i ettermiddag klokken 16.00 i matchserien som avgjøres i best av syv kamper. 

I sluttspillet for damer møter «norsk-lagene» Endre og Pixbo hverandre for andre kamp i ettermiddag, Rikke Ingebrigtsli Hansen og Pixbo vant det første oppgjøret med 7-2. Thorengruppen vant det første oppgjøret i den andre semifinalen med 6-3 over KAIS Mora.