Se Slevik-Tunet direkte i videovinduet over. Foto: Kent Henriksen

Garantert tøffe dueller i kveldens tre kamper

Tre kamper i kveld i eliteserien for menn, der det knyttes stor spenning til kampen mellom Slevik og Tunet.


Nor 92-Greåker
19.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE

Tøff oppgave venter Nor 92 i kveld, da en av gullfavorittene kommer på besøk. Lagene møttes på forsesongen og da vant Greåker 9-2. Begge lag har startet sesongen med to seiere og et tap, og er i brukbar form. Gjestene har dog litt mer kvaliteter i laget sitt og får tåle favorittstempelet, men de vet at det ikke bare er å hente poeng i Mjøndalshallen. 

Coolbet odds: Nor 92 6.70 uavgjort 11.00 Greåker 1.19

Slevik-Tunet
19.00 Gressvikhallen

SE KAMPEN / LIVE

Lyset i Gressvikhallen er etter det vi kjenner til fikset, og da er det klart for et skikkelig hatoppgjør. Sist sesong kjørte Tunet over østfoldingene til de grader, og det er garantert et revansjelystent hjemmelag på plass i kveld. Vi tror nok kvaliteten og fysikken til gjestene kan bli i overkant tøft å forholde seg til, men Slevik har vist hele sesongen at de har mental styrke til å komme tilbake i kampene, så her er ingenting avgjort før sluttsignalet lyder. 

Coolbet odds: Slevik 7.50 uavgjort 14.00 Tunet 1.14

Sveiva-Sarpsborg
19.00 Rommenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Sveiva kan plante begge bein godt i toppstriden med seier over Sarpsborg i kveld. Sarpingene fikk juling i midtuken, samtidig som Sveiva kommer fra seier over Gjelleråsen. Vi holder Stovner-gutta som favoritter i kveld også, for de pleier å ha et godt tak på østfoldingene. Det kommer garantert å smelle godt i duellene, for det er to lag som er langt fra bestevenner på banen. 

Coolbet odds: Sveiva 1.35 uavgjort 9.75 Sarpsborg 4.25