G13: Timian og Theodor senket Sagene

Onsdag kveld tok Sagene i mot Tunet sitt andrelag i G13-klassen. Sagene har startet sesongen med en seier, en uavgjort og to tap. Tunet II er det eneste laget som har vunnet alle sine kamper og står med fire seiere og hele 47-6 i målforskjell.

Tunet tar som ventet mye kontroll over spillet og ballen i starten. De styrer det meste, men en god Liam Vikanes i Sagenemålet og flere blokkeringer av skudd fra hjemmelaget hindrer Tunet scoring de første ti minuttene. Så skal dagens to beste spillere hos bortelaget vise seg fram for første gang i dag. Timian Ekstrøm Solheim spiller Theodor Trandum Terjesen på blank goal med en fin tversoverpasning. Theodor gjør ingen feil og vi har 1-0 til bortelaget. Sagene kommer til et par halv farligheter, men Tunet har en god keeper i kaptein Sebastian Minothi når det trengs. Lagene går til pause på 1-0 til bortelaget.

Andre perioden starter som den første ved at Tunet har mye ball og rekkene deres spiller fin innebandy.  Ballen går veldig mye langs bakken og alle er flinke til å se opp før de spiller videre til en lagkamerat. Så er rollene snudd om når Theodor Trandum Terjesen spiller på tvers til Timian Ekstrøm Solheim som får åpent mål. Timian er like sikker som førstnevnte var på den første scoringen og vi har 2-0.  3-0 kommer tre minutter etter, Theodor finner igjen Timian som avslutter med et meget fint skudd helt nede i det borteste hjørnet. Utagbart for keeper. Sagene kommer til noen store muligheter i perioden. De er først alene med Sebastian Minothi som redder fint og halvveis i perioden bytter bortelaget keeper og inn kommer Tobias Mangset Ørnes. Tobias drar fram noen meget fine redninger på gode skudd og i tillegg viser han en ekstremt bra kastarm når han stadig kaster medspillere til gode muligheter. Kompisene Timian og Theodor er ikke ferdig for perioden og med 28 sekunder igjen spiller Theodor fram Timian til åpent mål igjen og vi har 4-0 til pause.

Tredje perioden starter med en fin Sagene muligheten uten at de klarer overliste Tobias i Tunet målet. Så er Timian Ekstrøm Solheim smart og veldig god når han dunker inn et kjapt frislag fra midtbanen med et meget bra teknisk utført slagskudd. To og et halv minutt etterpå skyter Theodor Trandum Terjesen i vantet, ballen spretter tilbake i en uheldig keeper og inn i mål og det står 6-0 til Tunet.  Tunet fortsetter å trykke på og spiller en meget fin og morsom innebandy, de har hele tida en god plan for hva de gjør og hva de vil. Etter 38.14 øker William Osvoll Klausen til 7-0 med et fint skudd fra distanse. 8-0 er en ny klassescoring av bortelaget når Sahil Hassan Shabir spiller på tvers til Gustav Nordström Finstad som rolig og enkelt setter den i buret. 17 sekunder senere har Theodor Trandum Terjesen lurt seg bak målet til Sagene, foran finner han Marius Rørvik Olsen som setter dagens niende og siste Tunet scoring.

Sagene jobber på, kjemper i forsvar, kriger hele matchen igjennom og hadde fortjent et par scoringer i dag. Liam Vikanes gjør en god kamp i målet og har mange fine redninger og bra redningsprosent på tross av ni baklengs. Framover er Oscar Kamprath Buli og Alexander Myrvold Raade gode og viser fin teknikk og flere fine skudd. Ellers fortjener Vilma Maxwell Grasli ros i dag. Smeller på i duellene, dekker skudd og flink til å plassere seg riktig i forsvar. Tunet spiller fantastisk innebandy. Et meget bra lag der alle gutta har topp innsats, god teknikk, fine pasninger og de er flinke til å ta gode valg med ballen. Masse store talenter også har de to mann foran i Theodor Trandum Terjesen og Timian Ekstrøm Solheim som krydrer ting med meget gode pasninger, skudd og enorm teknikk. En morsom match og se og masse unge og gode spillere vi vil høre mye om i åra framover.