Det spilles fem kamper i eliteserien for kvinner i ettermiddag og i kveld. Foto: Kent Henriksen

Full runde i eliteserien for kvinner

Fire kamper i eliteserien for kvinner i ettermiddag og kveld, der erkerivalene møtes i Rommenhallen.


Stavanger-Monolitten
14.30 Storhaughallen

SE KAMPEN / LIVE

Stavanger får besøk av bronsejagende Monolitten til dobbelkamp denne helgen. Seriejumboen fikk juling sist lagene møttes, og det er liten tvil om at gjestene er favoritt til full pott i helgens to kamper. 

Grei-Østensjø
16.00 Apalløkkahallen

SE KAMPEN / LIVE

Liten tvil om at det er lite som står på spill foran dagens kamp mellom Grei og Østensjø. Begge lag har mer eller mindre havnet der de kommer å ende, men gjestene har et ørlite håp om å kunne klatre forbi Sveiva opp på en femteplass, men det blir nok en tøff oppgave. Serietoer er favoritt på parketten, men Østensjø har vist at de har noe på gang. 

Sveiva-Tunet
17.00 Rommenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Klassisk oppgjør i eliteserien, når serielederne kommer på besøk til erkerival Sveiva. Hjemmelaget har et ungt og spennende lag, og det gror godt i begge klubber, men det er Tunet som har vært dominerende de seneste sesongene. Vi forventer nok at gjestene tar også tredje stikk denne sesongen, men Sveiva har vist at de kan lage trøbbel for de fleste. 

Gjelleråsen-Sarpsborg
19.00 Lihallen

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen er på jakt etter poengene som gir en tredjeplass, og da må kampen mot Sarpsborg vinnes. Sarpingene har slitt med sykdom i det siste og er neppe i toppform. Gjelleråsen på sin side har vært stabilt gode en stund og er storfavoritt til tre poeng i kveld.