Monolitten og de andre syv lagene i eliteserien for kvinner skal i aksjon i dag. Foto: Kent Henriksen

Full runde i eliteserien for kvinner i dag

Full runde i eliteserien for kvinner i ettermiddag, der det er flere interessante oppgjør.


Grei-Sarpsborg
13.00 Apalløkkahallen

KAMPEN ER UTSATT

Serietoer Grei gikk på en smell i midtuken, og er garantert revansjelystne når Sarpsborg kommer på besøk. Sarpingene har til tider slitt på parketten i Apalløkkahallen og kommer til oppgjøret med seks strake tap, og i tillegg til at de tapt begge tidligere oppgjør mot Grei denne sesongen. 

Tunet-Gjelleråsen
13.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Tunet har vunnet begge tidligere oppgjør denne sesongen mot Gjelleråsen, og er ubeseirede så langt i sesongen. Gjelleråsen tok poeng mot serietoer Grei i midtuken i siste sekund, og håper nok på en ny stor skalp. Vi holder Tunet som favoritter i dagens kamp, men kanskje kan det bli enda mer spennende enn tidligere i sesongen?

Stavanger-Østensjø
14.30 Storhaughallen

SE KAMPEN / LIVE

Nøkkeloppgjør for de to nykommerne, som møter hverandre to ganger i helgen. Begge lag får godkjent i debutsesongen, og har vist gode takter innimellom. Sist lagene møttes vant Østensjø med 4-0, og har en god mulighet å klatre opp i ryggen på Sveiva med full pott i helgen. Det vil nok hjemmelaget ha lite av, og vestlendingene har en god sjanse å få kontakt med lagene fremfor seg med full pott i helgens oppgjør.

Monolitten-Sveiva
16.00 Skøyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Serietreer Monolitten får besøk av Sveiva i ettermiddag, som ser ut å miste sluttspill. Det er to lag som blandet og gitt litt denne sesongen, og vunnet en kamp hver mot hverandre. Det blir nok ganske jevnt, men hjemmelaget får tåle å være favoritter.