Stavanger kjempet godt mot Gjelleråsen i dag, men kunne ikke forhindre at nittedølingene stakk av med poengene. Foto: Kent Henriksen

Full pott for Gjelleråsen i helgen

Gjelleråsen vant sin andre kamp denne helgen, og igjen ble det en ganske jevn affære.

Kamprustne nittedølinger tok full pott i helgens kamper mot Sarpsborg og Stavanger. I dag ble nykommerne veide for lette og sendt hjem med null poeng i bagasjen.

Moa Bernvid sendte hjemmelaget i føringen etter minuttet av den første perioden, men selv om hjemmelaget dominerte stort og vant skuddstatistikken med 13-1 ble det bare en scoring i åpningsperioden.

I midtperioden ble det langt jevnere skuddmessig, men hjemmelaget scoret to ganger ved Marte Pedersen og Bernvid som satte sitt andre for dagen, før Stina Lima Monsen kunne redusere i sluttminuttet.

I den tredje perioden kjempet gjestene for en redusering, men måtte vente helt til det gjensto syv minutter før den kom. Det ville gitt skikkelig nerve i Lihallen, men Mari Kristiansen økte ledelsen etter drøye halvminuttet og nærmere kom aldri gjestene. KAMPFAKTA