Liten tvil om at det knyttes stor spenning til oppgjøret Tunet-Sandnes, men absolutt like mye til bunnoppgjøret mellom Gjelleråsen og Fredrikstad i dag.

Toppkamp og nøkkelkamp i bunnstriden

Det spilles fem kamper i eliteserien for menn lørdag, og totalt syv kamper i helgen der alle lag unntatt Greåker er i aktivitet. Det spilles interessante oppgjør i begge ender av tabellen.


Slevik-Sveiva
14.00 Gressvikhallen

SE KAMPEN / LIVE

Slevik vant knapt da lagene møttes i Rommenhallen, men har store skade og sykdomsproblemer for tiden. Gjestene har begynt å finne gryende form, og har hatt et betydelig høyere toppnivå denne sesongen enn hjemmelaget, og å reise inn til Gressvikhallen er ikke ensbetydende med tap lengre. Her blir det fort spennende så lenge kreftene rekker for østfoldingene, men vi tror nok Sveiva stikker av med poengene. 

Coolbet odds: Slevik 4.00 uavgjort 8.10 Sveiva 1.42

Sarpsborg-Harstad
14.30 Skjeberghallen

SE KAMPEN / LIVE

Det ble jevnt sist lagene møttes, og alt måtte avgjøres på straffer der sarpingene vant. Harstad er revansjelystne og det er to lag som er i brukbar form som barker sammen i ettermiddag. Sarpsborg får tåle å være favoritter på hjemmebane, men her er det store muligheter for en spennende kamp hele veien. 

Coolbet odds: Sarpsborg 1.75 uavgjort 7.15 Harstad 2.75

Akerselva-Nor 92
15.00 Grefsenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Det var målfattig og jevnt da lagene møttes sist, men det er det liten grunn til å tro på i dagens oppgjør. Gjestene har fått opp dampen og slo Greåker sist, og mot Akerselva som har tapt fem av de siste seks kampene er det gode muligheter for poeng.

Coolbet odds: Akerselva 3.12 uavgjort 7.70 Nor 92 1.60

Tunet-Sandnes
16.00 Høyenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Tunet vant med to mål sist lagene møttes tidligere i sesongen, og jakter på sin 15. strake seier denne sesongen. Sandnes på sin side har vært ganske ujevne, men kommer til dagens toppkamp med tre strake seiere. Vestlendingene har hatt gode opplevelser i Høyenhallen tidligere, men vi tror nok seriefireren får det tøft i dagens oppgjør, for hjemmelaget gir sjelden i fra seg poeng her. 

Coolbet odds: Tunet 1.21 uavgjort 10.00 Sandnes 6.65

Gjelleråsen-Fredrikstad
18.00 Lihallen

SE KAMPEN / LIVE

Oi oi oi, for en viktig kamp for begge lag. Det har vært en tøff sesong for begge lag, og nå begynner det å brenne ganske godt med få serierunder igjen før et av lagene sannsynligvis må ta den tunge turen ned i 1.divisjon. Gjelleråsen grabbet til seg et poeng i sist kamp og fikk stoppet den lange tapsrekken i ordinær tid, men har ikke vunnet på åtte kamper. Østfoldingene er langt fra toppformen de heller og har fire strake tap, de tre siste med store sifre. Åpent oppgjør der det meste kan skje. 

Coolbet odds: Gjelleråsen 1.32 uavgjort 8.70 Fredrikstad 4.85