Fredrik Andresen blir ny landslagstrener for U19-landslaget for kvinner, her under helgens samling i Drammen. Foto: Petter Alexandersen

Førte Ull/Kisa til eliteserien - blir ny landslagstrener

Eline Winnberg har fått endret arbeidssituasjon og har ikke mulighet å være landslagstrener lengre for U19-landslaget for kvinner, erstatteren har lang fartstid i norsk innebandy og så sent som i vår førte han Ull/Kisa opp i eliteserien.


Fredrik Andresen er mannen som skal hjelpe landslagssjef Magnus Skulstad under VM for U19 kvinner i månedsskiftet august og september. Det melder Norges Bandyforbund mandag. Andresen førte i april opp Ull/Kisa til eliteserien for menn. Eline Winnberg som vært landslagstrener de seneste årene har fått endringer i jobbsituasjonen som umuliggjør videre engasjement. U19-landslagets sjef er trist for å miste Winnberg så nært verdensmesterskapet. 

– Det er selvfølgelig trist og lite gunstig å miste Eline på dette tidspunktet rett før et mesterskap. Dette var ikke planlagt, men likevel noe vi må forholde oss til. Eline har bidratt med svært mye inn i gruppa siden august 2021, og jeg er helt sikker på at Fredrik Andresen med sin erfaring og kompetanse kommer til å ta over stafettpinnen på en utmerket måte. Jeg vil få takke Eline for en meget god innsats, og ønsker samtidig Fredrik varmt velkommen, sier landslagssjef Magnus Skulstad i en kommentar på NBFs hjemmeside. 

Eline Winnberg var på plass under helgens landslagssamling, men blir ikke med videre. Foto: Petter Alexandersen