Gustav Franzon scoret 26 ganger i eliteserien sist sesong på 12 kamper, det ga han tittelen som Årets toppscorer. Foto: Kent Henriksen

Forlenger med årets toppscorer i eliteserien

Årets toppscorer i eliteserien er ønsket av både norske og svenske klubber etter en god sesong, nå er det imidlertid klart at Gustav Franzon forlenger med Slevik.


Sleviks Gustav Franzon gjorde 37 poeng (26+11) på 12 kamper, og scoret flest av samtlige spillere i eliteserien sist sesong. Nå er det klart at Franzon fortsetter i klubben, på tross av oppvarting fra både norske og svenske klubber som ønsker å signere 22-åringen som Slevik hentet fra Skurup sommeren 2019. Franzon har gjort 44 mål og 29 assist på 34 kamper for Slevik totalt, det har også blitt fire poeng (2+2) på to sluttspillskamper for Fredrikstad-klubben.
– Vi er veldig fornøyd med at «Gurra» skriver på ny kontrakt med oss, spesielt når vi vet at både andre norske, og svenske klubber har vært ute etter en av våre beste spillere, skriver Slevik på sosiale medier. 

Gustav Franzon har vært en viktig brikke for Slevik etter overgangen fra svensk 1.divisjon. Foto: Kent Henriksen
Slevik endte på fjerdeplass på tabellen sist sesong i eliteserien. Så langt har de hentet inn Sondre Haglund og Anders Sahlin fra Greåker, og re-signert William Andersson, Thomas Stræte, Johan Åhlberg og Andreas Eide. De har også hentet inn ny hovedtrener i Kjell Egil Dahl. På minussiden er det klart at Lasse Schie returnerer til Sarpsborg, Anders Bøckmann Olsen legger opp og Ludvik Hansen er klar for Karlstad i Allsvenskan.