Rikke Ingebrigtsli Hansen har undertegnet ny kontrakt med Pixbo i SSL, her fra en kamp tidligere i sesongen mot Rönnby. Foto: Petter Alexandersen

Forlenger kontrakten med toppklubben i SSL

Rikke Ingebrigtsli Hansen har skrevet ny kontrakt med Pixbo i SSL. Den nye kontrakten ble underskrevet før kampen i Wallenstam Arena, der den første semifinalen mot Endre spilles i kveld.


Det ble 27 poeng (12+15) og personlig bestenotering under SSL for Rikke Ingebrigtsli Hansen under årets sesong, og Pixbo toppet tabellen da SSL ble oppsummert. Det var et lett valg for den norske stjernen da et nytt toårskontrakt ble lagt på bordet.
– Det var en selvfølge for meg. Pixbo er et topplag som er med og slåss om de store titler hvert år og det er selvfølgelig en reise jeg har lyst å være en del av. Jeg trives veldig bra, laget og foreningen har blitt mitt hjem, sier hun i en pressemelding. 

Hovedtrener Jonas Gustafsson er fornøyd med at den norske vingen har forlenget med Mölnlycke-klubben i verdens beste liga. 
– Hennes kvikke føtter og fantastiske teknikk gjør henne både til en offensiv trussel og en spiller som er verdt inngangspengene. Jeg er overbevisst om at Rikke kommer fortsette å ta skritt, og være en viktig spiller for Pixbo, sier Gustafsson.