Kan Nor 92 finne veien tilbake til vinnersporet? I dag venter Fredrikstad i Mjøndalshallen. Foto: Kent Henriksen

Følg kveldens kamper i eliteserien for menn

Det spilles tre kamper i kveld i eliteserien for menn, der lagene på nedre halvdel og serieleder Tunet skal i aksjon.


Gjelleråsen-Tunet
19.30 Lihallen

Gjelleråsen fikk juling i helgen og er revansjelystne, og det passer bra når serieleder Tunet kommer på besøk. Gjestene har full pott så langt og har planer om å fortsette seiersmarsjen. Skal det skje må dagens hjemmelag heve seg betraktelig fra søndagens svake kamp mot Fredrikstad. Vi tror nok Tunet stikker av med poengene i kveld, men kommer hjemmelaget opp på sitt toppnivå blir det langt jevnere enn mange forventer. 

SE KAMPEN / LIVE

Coolbet odds: Gjelleråsen 12.00 uavgjort 13.00 Tunet 1.07

Sarpsborg-Akerselva
19.30 Skjeberghallen

Begge lag vant i helgen og det lover godt for kveldens kamp i Skjeberghallen. Sarpingene tok seg med helgens seier opp fra jumboplassen og ønsker garantert å ta et byks over tabellen. Dagens gjester har muligheten å skaffe seg en luke til lagene helt nederst på tabellen, og kommer garantert å gå for fullt for å skaffe seg de tre poengene. 

SE KAMPEN / LIVE

Coolbet odds: Sarpsborg 1.42 uavgjort 8.00 Akerselva 3.75

Nor 92-Fredrikstad
20.00 Mjøndalshallen

Nor 92 datt ned på jumboplass søndag da Fredrikstad to sesongens første seier, i dag møter de nettopp østfoldingene og begge lag kan ta sesongens andre trepoenger med full pott i kveld. Her kan det fort bli mange scoringer i det som er en seks-poengskamp for lagene, og vi forventer drama i 60 minutter i Mjøndalshallen. Åpent oppgjør der det meste kan skje. 

SE KAMPEN / LIVE

Coolbet odds: Nor 92 2.10 uavgjort 6.40 Fredrikstad 2.15 

Les mer om:

eliteserien menn