Casper Sletten og Sveiva er på poengjakt når Slevik kommer på besøk i kveld. Foto: Kent Henriksen

Følg dagens spennende oppgjør i eliteserien for menn

Det spilles fem kamper i eliteserien for menn i helgen, der fire spilles lørdag. Flere spennende oppgjør og kveldskamp med to tippede topplag.


Harstad-Sarpsborg
14.00 Harstadhallen

Viktig oppgjør rundt strekene når Harstad får besøk av Sarpsborg. Lagene har hatt mange minneverdige oppgjør de siste årene, og dagens kamp blir neppe noe unntak. Hjemmelaget ligger på sikker grunn samtidig som gjestene jakter på sesongens første seier. Kan den komme i dag, eller kan Harstad fortsette klatringen oppover tabellen?

Coolbet odds: Harstad 1.70 uavgjort 7.00 Sarpsborg 2.75

SE KAMPEN / LIVE

Sandnes-Greåker
14.00 Hanahallen

Tøff oppgave for Sandnes da Greåker kommer på besøk, gjestene er tilbake på vinnersporet etter en smell mot Slevik. Sandnes har slitt litt med å få full klaff, og må ha det i dagens oppgjør om det skal bli skikkelig spennende. Kan vestlendingene overraske eller blir det borteseier?

Coolbet odds: Sandnes 13.00 uavgjort 12.00 Greåker 1.10

SE KAMPEN / LIVE

Akerselva-Nor 92
15.00 Grefsenhallen

Karantene-tiden er over for Akerselva, og i dag venter kamp mot Nor 92. To lag som blandet og gitt så langt i sesongen. Møttes på forsesongen og da vant Akerselva oppgjøret. Mye tyder på at dagens kamp kan bli spennende, og med et par uker siden kamp sist kan det være litt trått å komme i gang. 

Coolbet odds: Akerselva 2.10 uavgjort 6.45 Nor 92 2.15

FØLG KAMPEN LIVE

Sveiva-Slevik
19.30 Rommenhallen

Toppkamp i Rommenhallen i kveld, der Sveiva og Slevik gjør opp om poengene. Sveiva har gjort det bra så langt, men gikk på en smell mot Greåker sist. Slevik på sin side slo Greåker i sin forrige kamp. Thomas Stræte er poenget fra en magisk milepæl, og den kan fort komme i kveldens oppgjør som blir meget spennende. Jesper Kronenberg er også spilleklar for gjestene, blir den målfarlige vingen en hit for østfoldingene?

Coolbet odds: Sveiva 2.30 uavgjort 6.00 Slevik 2.00

SE KAMPEN / LIVE

Les mer om:

eliteserien menn