Sandnes startet sesongen med seier, i dag kommer Greåker på besøk til Hanahallen. Foto: Børge Andreassen

Følg dagens kamper i eliteserien for menn

To kamper i eliteserien for menn i ettermiddag, der Harstad får besøk av Fredrikstad og på Vestlandet kommer Greåker på besøk til Sandnes.


Harstad-Fredrikstad
14.00 Seljestadshallen

SE KAMPEN / LIVE

Harstadhallen brukes til vaksinering og da har man vært nødt å flytte kampene til Seljestadhallen inntil videre. Dit kommer Fredrikstad på besøk i ettermiddag til sesongens andre kamp for hjemmelaget, og sesongsdebuten for østfoldingene. Gjestene har hatt en tøff sommer på overgangsmarkedet og kommer få det tøft både i dag og ellers i sesongen. Harstad og Fredrikstad har hatt noen herlige bataljer opp gjennom årene, så her kan det fort bli underholdene for publikum. Hjemmelaget får tåle favorittstempel i dagens oppgjør, for det så veldig bra ut i åpningskampen så lenge man orket mot Sveiva. 

Coolbet odds: Harstad 1.88 uavgjort 6.00 Fredrikstad 2.65

Sandnes-Greåker
14.00 Hanahallen

SE KAMPEN / LIVE

Manndomsprøve for hjemmelaget da en av gullfavorittene kommer på besøk til Hanahallen. Sandnes åpnet med en solid seier, og i dagens oppgjør er det Greåker som står for tur. Gjestene åpnet sesongen med seier, og det skal bli meget spennende å se hva vestlendingene får til mot østfoldingene. Gjestene er favoritter, men på hjemmebane har Sandnes tatt skalper tidligere, klarer de det også i ettermiddag?

Coolbet odds: Sandnes 7.30 uavgjort 9.50 Greåker 1.20