Mia Østerhaug gjør comeback i Gjelleråsens eliteserielag etter flere sesongers opphold. Foto: Kent Henriksen

Flere gamle kjenninger vender hjem til Gjelleråsen

Gjelleråsen har hentet hjem tre tidligere spillere, der to har landskamper for Norge.


Mia Østerhaug har notert seg for 27 landskamper der det blitt 15 poeng (4+11) og to VM-turneringer. I eliteserien var hun sist aktiv for Sagene i 18/19-sesongen der det ble to kamper og en scoring for 31-åringen. 

Frida Norstrøm som har vært borte fra innebandyen en stund etter at hun var i Grei og Tunet. 25-åringen står med syv A-landskamper og seks poeng (5+1) for Norge tilbake i 2013.  

Frida Norstrøm jubler for scoring sammen med Tunet i semifinale mot Sagene i NM 2018, Foto: Kent Henriksen
Gjelleråsen har også hentet Iris Funderud Bjørnstad som var innom Sagene et år i eliteserien før hun forsvant videre grunnet studier. 24-åringen har spilt innebandy årene hun har vært borte og kommer nå tilbake fra NTNUI der hun spilt fire kamper denne sesongen. Bjørnstad har spilt 8 landskamper for U19-landslaget med VM-spill i 2016. 

Tre veldig fine forsterkninger for et Gjelleråsen-lag som jakter medalje og sluttspillsplass. Det ble i romjulen også klart at keeper Lilly Heier kommer tilbake fra utlån til Ull/Kisa. Mathea Linna har alt reist og som kjent forsvinner også Eli Næssan Linna og Madeleine Tinholt til førstegangstjeneste i januar. Sistnevnte spiller sin siste kamp mot Tunet tirsdag 24 februar.