Felix Elfstrand og Sveiva skal til Grefsenhallen for lokaloppgjør mot Akerselva i ettermiddag. Foto: Kent Henriksen

Fire kamper på programmet i ettermiddag

Det er full aktivitet på Østlandet med kamper i eliteserien for menn i helgen, fire spilles i ettermiddag.


Fredrikstad-Nor 92
14.00 Rolvsøyhallen

SE KAMPEN / LIVE

Viktig kamp for begge lag etter null poeng i serieåpningen. Fredrikstad fikk en skikkelig kjeftsmell i nord og må heve seg mange hakk om man skal ta poeng i dag. Nor 92 tapte i vest og har fått favorittstempel i dagens oppgjør. Hvorvidt de klarer å leve opp til det er uvisst, men har vist under forsesongen at de nok har et litt høyere nivå enn dagens hjemmelag på sitt beste. 

Coolbet odds: Fredrikstad 2.70 uavgjort 8.00 Nor 92 1.72

Akerselva-Sveiva
15.00 Grefsenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Det har vært tøft for Akerselva i serieåpningen, og det blir ikke noe lettere når Sveiva kommer på besøk. Det er mange gamle kjenninger i begge lag, og det er tilnærmet lokaloppgjør i Grefsenhallen. Fjorårets kamp var spennende, og det kan det fort bli her også, samtidig som gjestene vet at de er store favoritter og bør vinne komfortabelt. 

Coolbet odds: Akerselva 6.50 uavgjort 10.50 Sveiva 1.21

Greåker-Harstad
15.00 Tindlundhallen

SE KAMPEN / LIVE

Greåker tapte sist helg, og møter et Harstad stinne med selvtillit etter forrige helgs storseier over Fredrikstad. Vi forventer nok at Greåker tar tak i dette oppgjøret og vinner, men vi vet også at Harstad har hatt gode opplevelser tidligere sesonger i Tindlundhallen, og de stiller med et ganske godt lag denne sesongen. 

Coolbet odds: Greåker 1.02 uavgjort 18.00 Harstad 24.00

Gjelleråsen-Sandnes
16.30 Lihallen

SE KAMPEN / LIVE

Interessant oppgjør i Lihallen i ettermiddag, der hjemmelaget får lov å fylle hallen til randen for første gang på 562 dager. Gjestene Sandnes har hatt noen gode bataljer med Gjelleråsen tidligere, og med to strake seiere i serieåpningen er de favoritter i dagens oppgjør. Hjemmelaget på sin side har startet sesongen med to strake tap, og trenger poeng for å ikke bli hengende etter i jakten på en sluttspillplass og god plassering. 

Coolbet odds: Gjelleråsen 4.40 uavgjort 8.75 Sandnes 1.36