Sindre Bjerknes og Sveiva sikret seg tre poeng mot Narvik. Foto: Kent Henriksen

Fikk trøbbel i nord - vant etter snuoperasjon

Sveiva fikk kjempe litt for poengene da de møtte seriejumbo Narvik søndag.

Narvik hengte godt med i kampen mot Sveiva så lenge kreftene varte. Anders Thunman Hälldahl og Jörgen Jonsson sørget for en tomålsledelse for Narvik som ligger siste på tabellen, og som er i poengnød. Sveiva svarte ved scoringer fra Sindre Bjerknes og Brage Harby, men Simon Eismar sørget for at Narvik gikk i garderoben med ledelse halvminuttet før pause.

I den andre perioden scoret Sveiva tidlig og med tre mål uten replikk, kunne Stovner-klubben gå til pause med 5-3 ledelse, det siste målet kom med bare fire sekunder igjen på klokken.

Narvik hadde ingen planer på å gi opp, og med to kjappe scoringer fra Linus Schefström var det balanse i regnskapet. Det ble imidlertid de siste scoringene fra gutta fra nord, for med fem scoringer fra Sveiva endte kampen 10-5, og tre viktige poeng med sørover i jakten på en sluttspillplass. KAMPFAKTA