Hovedtrener Jonas Boväng måtte innse at tap syv på rappen kom i går mot erkerival Sveiva. Foto: Kent Henriksen

Fikk sparken etter syv strake tap

Gjelleråsens herrer skiller lag med hovedtrener Jonas Boväng etter en rekke dårligere resultater.


Jonas Boväng har fått sparken fra sitt oppdrag som trener for Gjelleråsens herrelag, det var VMG som først meldte om det i formiddag, noe nå Gjelleråsen bekrefter på sine hjemmesider. Svensken som leder klubbens to elitelag erstattes av Paul Andre Hermansen som tidligere vært hovedtrener i klubben og ga seg våren 2019. 
– Det var ikke noe lyn fra klar himmel, men så klart var det en veldig stor skuffelse. Vi har ikke fått resultatene vi ønsket. Total katastrofe! Ikke noe snakk om det, skriver Boväng på sosiale medier. 

Paul Andre Hermansen tar over som hovedtrener for Gjelleråsens herrelag. Foto: Kent Henriksen

Boväng tok over sjefsjobben fra Jakob Sandelin sommeren 2020, etter å ha ledet Lockerud damelag i allsvenskan før det. Sandelin gir seg også i trenerteamet, der nå Hermansen skal lede klubben sammen med Jon Henry Marthinsen, der allerede John Hansen finnes i støtteapparatet skriver Gjelleråsen i en pressemelding. 
– Valget er tatt på bakgrunn av svake sportslige resultater over tid. Styret har landet på at det er nødvendig med en endring for å snu den negative trenden før de seks siste seriekampene, skriver de i pressemeldingen. 

Gjelleråsen ligger sist på tabellen etter en meget skuffende sesong, der det kun blitt to seiere og seks poeng. I går ble det 4-11 tap for erkerival Sveiva og det syvende strake tapet. For Boväng ble det hans siste kamp for herrelaget. 
– Jeg har fortsatt tro på troppen, de har et høyere potensiale enn hva jeg klart å få ut. Jeg forlater. med hodet hevet, og kan se meg i speilet og si at jeg gjorde mitt beste og ytterste hele veien til slutten, skriver han og ønsker laget og de nye trenerne lykke til. 

Boväng bekrefter på sosiale medier at han vil fortsette oppdraget som trener for klubbens damelag, som ligger på fjerdeplass på tabellen så langt i sesongen. 

Det nye trenerteamet er det samme som ledet Gjelleråsen til tredjeplass i eliteserien i 18/19-sesongen.