Slevik fikk det tøffere enn ventet mot seriejumbo Nor 92. Her jubler Kristian Holme for sitt første mål for østfoldingene. Foto: Kent Henriksen

Fikk kjempe hardt for poengene mot Nor 92

Det ble langt mer jevnt og spennende enn ventet da seriejumbo Nor 92 fikk besøk av seriefirer Slevik.

Lagene tar og føler på hverandre i starten av den første perioden, og selv om gjestene har noen småfarligheter er det ganske stille og rolig de første minuttene. Slevik har et lite spillemessig overtak, men hjemmelaget Nor 92 ser pigge ut da de angriper. Rett før perioden er halvveis kommer det første målet da Patrick Hjemgård styr inn ballen. Gleden blir kortvarig for etter god forechecking får Jørgen Becher muligheten og setter ballen i nota. Det er jevnt utover perioden og det er vanskelig å se at det skiller en mengde med poeng og plasseringer på tabellen mellom lagene. Det ender uavgjort i den første perioden i Mjøndalshallen.

Jørgen Becher var tilbake på banen for Nor 92 og lå bak to poeng (1+1) mot Slevik. Foto: Kent Henriksen

Midtperioden starter med overtall for Slevik og de beholder trøkket etter utvisningen. Det gir flere scoringer for gjestene. Først er det Ludvik Hansen som setter 2-1, så er det Gustav Franzon som øker til 3-1, begge målene assistert av Morten Bye. Så er det stille en stund før Kristian Holme setter sitt første mål for Slevik etter et skudd fra kanten. Nor 92 ryker på et par utvisninger de siste fem minuttene, og Slevik får en enkel oppgave å holde en solid ledelse inn til pause.

Ludvik Hansen og Slevik fikk kjempe for poengene i kveld. Foto: Kent Henriksen

Nor 92 trenger et mål og halvannet minutt inn på den tredje perioden kjemper de seg til sjansen og Axel Wallin reduserer til 4-2. Hjemmelaget har flust med sjanser etter scoringer, og det er ikke helt rettferdig da Oliver Ågren setter 5-2. Nor 92 bruker fire minutter på å komme seg, og gjør en god tredje periode. I det tiende minutt smeller Didrik Grøstad inn en ny redusering, 5-3 og litt nerve hos gjestene. Kampen lever og hjemmelaget trykker på for en ny scoring, men med fem minutter igjen kan isteden Kasper Kvarsnes sette 6-3, og det som lenge ser ut til å bli spikeren i kista. Så kombinerer rekken med ungguttene til hjemmelaget helt på tampen og Sebastian Kämpe ser til at det blir et lite håp med sin 6-4 reduseringer, men det blir ingen flere scoringer i kveld og Slevik klatrer opp på andreplass på tabellen.

Nor 92-Slevik 4-6 (1-1,0-3,3-2)