Tunet fikk kjempe hardt for poengene i dagens oppgjør mot Gjelleråsen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Fikk kjempe hardt for poengene mot bunnlaget

Tunet fikk kjempe hardt for poengene mot bunnlaget Gjelleråsen, da lagene møttes for andre gang denne sesongen.

I serieåpningen gikk ting på skinner for Tunet og de vant stort mot Gjelleråsen. Da lagene møttes i ettermiddag var det bunnlaget Gjelleråsen som fikk den beste starten på kampen med scoringen allerede før minuttet var spilt, signert den latviske stjernen Liga Garklava. Vondt ble verre for Tunet da Ingvild Sørflaten ordnet tomålsledelse rett før pause.

Etter pausen brukte Heidi Rød drøye minuttet på å redusere, og da kampen var halvspilt ordnet Tunets latviske stjerne Diana Isjomina 2-2. Med minuttet igjen av perioden fikset Sofie Kristiansen 3-2 ledelse, og kampen var snudd.

Ledelsen holdt Tunet på, og da Kristiansen scoret 4-2 tre minutter ut i den tredje perioden, kunne gjestene senke skuldrene. Caroline Bjercke og Marie Wolf sørget for at det ble 6-2 seier og tre poeng for dagens gjester Tunet. KAMPFAKTA