Kan Panu Kotilainen og Harstad få revansje på Nor 92 i ettermiddag? Foto: Kent Henriksen

Fem kamper i eliteserien for menn i ettermiddag

Full fart i eliteserien for menn i ettermiddag med fem kamper på programmet.


Slevik-Gjelleråsen
12.00 Gressvikhallen

SE KAMPEN / LIVE

Slevik ligger helt sist på tabellen og har som eneste lag tilgode å ta poeng så langt i sesongen. I dag kommer Gjelleråsen på besøk, og nittedølingene har vunnet to og tapt to kamper så langt i høst. Slevik har møtt to av favorittene så langt så i dag er nok sjansen for sesongens første seier langt større. Det har vært noen heftige dueller mellom disse lagene det siste tiåret, blir det like heftig i dagens kamp?

Sandnes-Sarpsborg
14.30 Hanahallen

SE KAMPEN / LIVE

Tabellnaboene barker sammen i Hanahallen i ettermiddag, og det er nok to litt skuffede lag, som har hatt en ganske mager poengfangst så langt i sesongen. Det pleier å bli både spennende og en del scoringer da vestlendingen får besøk av sarpingene, blir det også slik da vi oppsummer dagens oppgjør?

Akerselva-Ull/Kisa
15.00 Grefsenhallen

SE KAMPEN / LIVE

Akerselva mistet poeng mot nykommer Narvik sist hjemmekamp, og i dag venter en annen nykommer i Ull/Kisa. Gjestene ligger på femteplass så langt i sesongen, mens Akerselva ligger rett under sluttspillstreken. Det blir et spennende oppgjør der det meste kan skje. 

Greåker-Narvik
15.00 Tindlundhallen

SE KAMPEN / LIVE

Greåker får besøk av nykommer Narvik til aller første kamp lagene imellom. Hjemmelaget er storfavoritter til seier, men Narvik viste sist mot Tunet at de også kan finne nettmaskene. Kan de skape spenning, eller blir det en komfortabel seier for en av gullfavorittene?

Nor 92-Harstad
16.00 Mjøndalshallen

SE KAMPEN / LIVE

Nor 92 og Harstad har allerede spilt mot hverandre denne sesongen selv om det bare er femte serierunde som starter i helgen. Nor 92 vant lagenes første oppgjør, og det er duket for nok et nervepirrende drama i Mjøndalshallen. Hjemmelaget får tåle å være favoritter, men Harstad har vist at de er et lag å regne med også denne sesongen.