Blir det tøffe takter i dagens lokaloppgjør? Foto: Kent Henriksen

Fire kamper i dagens re-start av eliteserien

Hektisk aktivitet i dag da eliteserien starter opp igjen etter jul, med fire kamper på programmet i løpet av noen få timer.


Fredrikstad-Harstad
14.00 Rolvsøyhallen

Nøkkelkamp for begge lag i ettermiddag. Harstad vant sist lagene møttes, men det er Fredrikstad som startet sesongen best og ligger på en femteplass på tabellen, Harstad ligger nest sist. Det har vært spennende oppgjør lagene imellom de siste årene og det blir neppe noe annerledes i Rolvsøyhallen i dag. 

Coolbet odds: Fredrikstad 1.53 uavgjort 6.85 Harstad 3.45

SE KAMPEN / LIVE

Sarpsborg-Greåker
15.00 Skjeberghallen

Det ble stortap for Sarpsborg sist de møttes Greåker i lokaloppgjør. Dagens kamp blir neppe så mye annerledes, for vi venter at serietoer Greåker vinner komfortabelt mot det unge mannskapet til hjemmelaget. Sist gang lagene møttes var det lite dueller og temperatur, kanskje dagens oppgjør blir litt mer likt et skikkelig lokaloppgjør med litt høyere temperatur?

Coolbet odds: Sarpsborg 13.00 uavgjort 16.00 Greåker 1.05

SE KAMPEN / LIVE

Tunet-Sandnes
16.00 Høyenhallen

Serieleder Tunet får besøk av Sandnes. Hjemmelaget har full pott og vestlendingene har en formidabel oppgave foran seg i ettermiddag. Manglerud-gutta har overbevist så langt i sesongen, og de fleste forventer seg en ny trepoenger med god margin. Sandnes har hatt gode opplevelser i Høyenhallen tidligere, men i dag blir det nok for tøft?

Coolbet odds: ikke publisert

SE KAMPEN / LIVE

Nor 92-Slevik
UTSATT

Nor 92 ligger godt forankret sist på tabellen, og med seriefirer Slevik på besøk er det nok stor sjanse for at de fortsatt ligger der etter dagens oppgjør. Gjestene er storfavoritter til seier, og vi forventer at østfoldingene gjør jobben i Mjøndalshallen. 

Coolbet odds: Nor 92 12.00 uavgjort 15.00 Slevik 1.06

SE KAMPEN / LIVE

Gjelleråsen-Sveiva
16.30 Lihallen

Lokaloppgjør i Lihallen avslutter dagens kamper. Sveiva kommer på besøk, og har planer om å stjele de tre poengene med seg hjemover. Gjelleråsen har slitt med stabiliteten i årets sesong, og må treffe godt om de skal ha mulighet å gjøre dagens kamp spennende. Selv om det ikke skiller så alt for mange plasser på tabellen tok Sveiva dobbelt så mange poeng som Gjelleråsen under høsten, og det med en kamp mindre spilt. 

Coolbet odds: Gjelleråsen 8.00 uavgjort 9.00 Sveiva 1.17

SE KAMPEN / LIVE

Les mer om:

eliteserien menn