Sveivas Filippa Härnlund var kampens store spiller med fem poeng mot Ull/Kisa, her fra en tidligere kamp mot Østensjø. Foto: Petter Alexandersen

Feirer nytt år på riktig side av streken

Sveiva hadde få problemer med å slå nykommer Ull/Kisa og innkasserte sesongens sjette seier, og feirer nytt år på riktig side av sluttspillstreken.

Ull/Kisa fikk besøk av Sveiva i kveld, og det var gjestene som stakk av med alle poengene. Det var uavgjort frem til det var spilt et kvarter, da ordnet Filippa Härnlund sånn at gjestene gikk opp i ledelsen. Et mål på tampen av Daniella Elfstrand sørget for 2-0 ledelse etter den første perioden.

I midtperioden løsnet det for gjestene, og det ble scoret fire mål av Sveiva. Ull/Kisa klarte ikke å få stopp på de besøkende fra hovedstaden og måtte se Stovner-jentene gå til pause med 6-0 ledelse.

Den tredje perioden ble en transportstrekke, og med tre scoringer til endte det 9-0, det siste satte dagens spiller Filippa Härnlund som med det noterte seg for fem poeng (3+2) i kampen. Sveiva klatret med det forbi Monolitten på tabellen og opp på en fjerdeplass, og feirer nytt år på riktig side av sluttspillstreken. For nykommer Ull/Kisa ble det sesongens 11. strake nederlag, selv om man har vist gryende form underveis i sesongen. KAMPFAKTA