Karen Farnes er ferdig som spiller i Endre, her i kamp mot Lund tidligere i sesongen. Foto: Magnus C. Lydahl

Farnes ferdig i Endre

Karen Farnes er ferdig i Endre, det bekrefter både klubb og spiller i ettermiddag.


Den norske landslagskapteinen Karen Farnes er ferdig i Endre etter totalt syv sesonger i klubben og over 200 kamper i klubben, etter overgangen fra IKSU i 2013. Med unntak av en skadeforfulgt opphold i Sveits har hun vært en av klubbens trotjenere, men fikk sparsommelig med spilletid og tillit i sluttspillet.
– Hennes energi og vilje å trene, kommer vi virkelig å savne. Hun har vist en enormt proff attityde og har vært et foredømme både på og ved siden av banen. Vi ønsker henne et stort lykke til i fremtiden, skriver klubben på sosiale medier i ettermiddag. 

Farnes gjorde åtte poeng (3+5) på 24 kamper i SSL denne sesongen, og er notert for åtte kamper uten målpoeng i sluttspillet der Endre røk ut mot Pixbo i semifinalen. 
– Det er med enorm stolthet jeg har fått være en del av den store Endre-familien i så mange år. Jeg er takknemlig for at jeg fikk muligheten å komme tilbake og oppleve et år til, selv om jeg har savnet det fantastiske publikummet hver kamp. Mitt mål har alltid vært å vise min takknemlighet gjennom å være en god representant for foreningen hver dag. Så det håper jeg at jeg har lyktes med. Selv om jeg nå går videre med andre utfordringer, kommer jeg alltid å bære med meg et stort Endrehjerte, sier Farnes. 

Hvor ferden går videre er ikke kjent, men det blir spennende å se hvor Farnes havner kommende sesong.