Endelig stoppet tapsrekken for nykommerne Ull/Kisa

Harstads Ivo Balodis herjet med Ull/Kisa en stund i dagens kamp, men så snudde Jessheim-gutta på skuten og stoppet tapsrekken.

Etter fem strake tap for nykommerne var det svært nervøst før dagens oppgjør mot Harstad. Da passet det dårlig at latvieren Ivo Balodis var på spillehumør, akkurat som da lagene møttes tidligere i sesongen. Balodis scoret tre ganger for Harstadværingene og så til at det sto uavgjort 3-3 etter to perioder i Harstadhallen.

Tidlig i den tredjeperioden ordnet Bård William Karlsen Olsen ledelse for Harstad, men så var det slutt på moroa for hjemmelaget. Joel Wik Nedrup utlignet, og da Dag Staffan Lindskog ga gjestene ledelsen drøye minuttet senere løsnet det for gjestene. Seieren skrevs til slutt til 8-4 og Ull/Kisa kunne juble for at tapsrekken i eliteserien effektivt ble stoppet. KAMPFAKTA