Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen er skuffet over at en godt merittert trener glapp for kvinnelandslaget. Foto: Kent Henriksen

Eksperten skuffet etter at merittert trener glapp for landslaget

Skrevet av Kent Henriksen
05.08.2022 16:15

Innebandyavisens ekspert forventer sterkere konkurranse i høst, og er skuffet over at en meget godt merittert trener glapp for det norske landslaget for kvinner i vår.

Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen forventer større konkurranse på landslaget når U19-VM for kvinner er ferdig, og frem mot VM-kvalifiseringen i starten av 2023.
– Først og fremst et ventet uttak tanke på U19-VM er flyttet til september, og de aktuelle der ikke er tilgjengelig før i oktober. Først fra oktober det blir skikkelig konkurranse når alle aktuelle for kvalifiseringen i februar er samlet på samling. Det blir og spennende og se hva som skjer med de vi har i Sverige, med tanke på at svenske forbundet har satt opp kamper både i SSL og Allsvenskan når det er IFF-helg, sier Alexandersen. 

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement