Norge møter Slovakia i formiddag, blir det norsk seier? Foto: Petter Alexandersen

EKSPERTEN før Slovakia: – Kan bli virkelig moro

Norge møter Slovakia i nøkkelkamp i gruppe B på morgenen i dag, Innebandyavisens ekspert spår en tøff kamp der Norge kan overraske.


Innebandyavisens ekspert Petter Alexandersen vet at det venter en tøff kamp idag, men er allikevel optimistisk på tross av norsk braktap onsdag mot svenskene.
– Som sagt tidligere så betydde Sverige matchen ingenting, det er nå VM virkelig starter og veldig mye skal avgjøres. Vi kan nok forvente en veldig jevn match der stolpe inn eller stolpe ut fort vil være avgjørende. Slovakia er et lag vi er fullt på høyde med og tørr vi holde i kula, prøve tross noen feil, vende oppover i banen hver gang og får skudda ned kan dette virkelig bli moro, sier Alexandersen. 

Det finnes kvaliteter i det norske laget og med full klaff kan det bli en artig kamp i dag. 
– Vi har så mye gode spillere med bra og varierte ferdigheter, at det overrasker meg ikke et sekund om vi vinner selv om det blir en tøff match. Slovakia har en meget bra førsterekke der fire av fem har erfaring fra VM for kvinner, men keeperen og andre- og tredjerekken til Slovakia er ikke all verden. Får vi stoppa førsterekken med de tre L`ene lengst fram er mye gjort. 

Ved norsk seier er Norge sikret plass bland de beste også neste mesterskap. 
– Seier betyr kamp mot Tsjekkia om en plass i semifinale og ved tap der kamp om femteplassen på lørdag, men ikke minst, det hadde vært deilig å slå tilbake så nett-trollene blir stille.

Du kan se kampen her og følge kampen her

Gruppe A
16.00 Finland-Sveits
19.00 Polen-Tyskland

Gruppe B
10.00 Norge-Slovakia
13.00 Sverige-Tsjekkia

Gruppe C
10.00 Canada-Ungarn
13.00 New Zealand-Italia

Gruppe D
16.00 Latvia-Østerrike
19.00 Australia-Danmark