Endre vant den fjerde semifinalekampen og det blir nå en femte avgjørende kamp i Mölnlycke på søndag. Foto: Magnus C. Lydahl

Duket for drama i Mölnlycke i helgen

Stephanie Boberg scoret i det siste minuttet, og ordnet en femte og avgjørende kamp i semifinalen mellom Endre og Pixbo på søndag.

Pixbo hadde sjansen å skaffe seg en finalebillett for andre kamp på rad, men klarte ikke å omsette heller den andre muligheten. For Endre stakk av med seieren etter 4-3 i fredagkveldens thriller.

Endre tok ledelsen ved Erika Nilsson etter fem minutter, og ledelsen holdt de til den første pausen.

Tre minutter ut i den andre perioden serverte Rikke Ingebrigtsli Hansen en flott pasning til Klara Loneberg som sikkert utlignet. Denisa Ratajova ordnet borteledelse seks minutter senere, men Ellen Bäckstedt sørget for uavgjort til andre pause da hun scoret med halvminuttet igjen av perioden.

Stephanie Boberg jubler for scoringen som sørget for at hun ble matchvinner i kveld. Foto: Magnus C. Lydahl

I den tredje perioden scoret Ratajova igjen, men Anna Moberg sørget for 3-3 i det åttende minuttet. Hjemmelaget løftet seg etter scoringen men begge lag hadde sine muligheter. Med under fire minutter igjen får Stephanie Boberg sjansen på straffeslag, men den hardtskytende backen bommer på muligheten. I det siste spilleminuttet får Boberg sin revansje da Bäckstedt og Elin Roos gjør et formidabelt forarbeid og Boberg hamrer ballen forbi Lara Heini med kun tyve sekunder igjen på klokken. Pixbo klarer ikke å utligne og må se Endre juble for seier og utlignet i semifinalen til 2-2 i kamper. KAMPFAKTA

Den femte og avgjørende kampen spilles søndag i Mölnlycke.