Nicoline Olsen og Kajsa Liljefors er to av mange frivillige som gjort en innsats for Grei, da Ammerud-klubben har arrangert landskamper i helgen. Foto: Kent Henriksen

Dugnadsgjengen med helgens siste innspurt

En stor dugnadsgjeng fra sportsklubben Grei har sett til at arrangementet i Apalløkkahallen har gått tilnærmet smertefritt i helgen. Nå gjøres den siste innsatsen og gulvet rulles inn, med tung pust, svette og litt frustrasjon, og et smil på lur.


Etter en helg med fire landskamper tømmes Apalløkkahallen sakte men sikkert for sporene etter helgens festiviteter. Dugnadsgjengen er i gang med å få gulvet rullet inn og levert tilbake til oppbevaringsplassen. Litt over hundre mennesker har vært i sving i klubben for å gjøre denne helgen til en fest for de innebandyinteresserte. Ikke nok med at man har arrangert landskamper, det har også vært en stor futsal-turnering i B-hallen, i tillegg til et stort fotballarrangement med 700 barn som klubbens fotball-avdelingen har stått bak nede på fotballbanen.
– Så her i området har det vært tre store arrangement som vi som klubb stått bak. Vi er kjempestolte og fornøyde med helgen, sier arrangør Helge Branting til Innebandyavisen. 

Foruten en liten brannalarm på morgenen som gjorde at man måtte tømme hallen,  har det vært gode tilbakemeldinger fra publikum og de andre aktørene, og alle har blitt godt tatt vare om av de lokale arrangørene som jobber hardt med å få gjort den siste innsatsen før hallen slukkes ned og låses for denne gang. 
– Det har gått nesten smertefritt. Vi har vært igang siden torsdag, da vi jobbet langt ut på natt, og de siste timene blir i morgen da gulvet skal leveres. Det har gått veldig bra, og det er mange ja-mennesker i klubben som stiller opp, så jeg er veldig fornøyd med innsatsen. 

Full konsentrasjon fra Nicoline Olsen under rulling av gulv. Foto: Kent Henriksen

Litt lengre ned i hallen sitter Kajsa Liljefors og Nicoline Olsen på gulvet og banner, jentene fra klubbens A-lag i innebandy er litt frustrerte samtidig som smilene sitter løst. Da de for ente gang skal prøve å få sin rull med gulv rullet inn på riktig måte, kommer det en del gloser som må sensureres for leserne.
– Hvordan får man det til å bli rett!?!?, sier en frustrert Liljefors. 

Så kommer det kontant fra kroken til jentene. 
– Du får ta bilder og lage sak om oss, roper Olsen. 

Frustrasjonen satt løst for Kajsa Liljefors under dagens dugnad. Foto: Kent Henriksen

Sagt og gjort…de to eliteseriespillerne på topplaget kjemper og sliter, og hadde nok heller løpt etter innebandyballen, istedenfor å krabbe rundt på knærne for å få rullet inn gulvet. Latteren sitter imidlertid løst da Innebandyavisens utsendte begynner å knipse bilder på de to målsnikene. 
– Smil, nå kommer dere i avisen jenter, runger det i hallen fra de andre. 

Selv om det er en tung og hard dugnad i kveldstimene er det godt humør bland dugnadsgjengen, som kan trøste seg med at det blir noen gode kroner i klubbkassen for innsatsen som straks går mot sin slutt. 

Les mer om:

Grei Landslag Dugnad