Drømmen om sluttspill lever i beste velgående

Harstad slo overraskende Sveiva i ettermiddag, og fikk med det kontakt med lagene på riktig side av sluttspillsstreken.

Etter en god sesong i fjor var forventningene på Harstad store foran årets sesong, men Nord-Norges beste lag de siste tiår har slitt denne sesongen, og så mye at blitt dratt inn i nedrykksdiskusjonen.

Da passet det ypperlig med seier over Sveiva i dag, i en kamp der det var spennende i en uavgjort første periode, der Panu Kotilainen og Oliver Sletten scoret målene.

I midtperioden kom deg kun en scoring, og det var Mika Heikurainen som scoret målet, som fikk de 122 tilskuerne til å juble for ledelse etter to perioder.

Den tredje perioden var under fire minutter gammel da Heikurainen økte ledelsen, og Toms Kirmuzs like etter så til at det sto 4-1 på tavlen. En kjapp redusering fra Sindre Bjerknes blåste liv i spenningen, men Ivo Balodis scoret 5-2 like etter. Toms Niedre sendte hjemmelaget opp i 6-2 halvveis i perioden, men Sveiva prøvde seg på en sluttspurt, men det holdt ikke og Bjerknes redusering til 6-3 ble bare et trøstemål. KAMPFAKTA