Gustav Franzon var sentral da Slevik borteslo Akerselva i dagens kamp i eliteserien. Foto: Kent Henriksen

Det svingte i Grefsenhallen i formiddag

Det ble en svingende affære da Akerselva og Slevik barket sammen i formiddag.

Gustav Franzon ble matchvinner da Slevik slo Akerselva i formiddag, men det var ikke uten at det ble meget spennende.

Allerede etter 20 sekunder lå ballen i nettet bakerst hos Akerselva, unggutten Markus Sandberg-Pedersen scoret. Halvannet minutt etter assisterte han da nykommer Gatis Akulovs økte ledelse. To kjappe mål fra Elias Snellingen-Vikbjer og Albin Holmberg sørget for uavgjort, men to ganger Morten Bye så til at gjestene kunne gå til pause med tomålsledelse.

Markus Sandberg-Pedersen er sønn av to tidligere Slevik-legender og unggutten scoret to og la opp til to mål i dagens kamp mot Akerselva. Foto: Kent Henriksen

I midtperioden ble det ingen scoringer, i en periode der hjemmelaget presset på for en redusering i Grefsenhallen. Den kom aldri og fortsatt gjestene i ledelse etter to perioder.

I den tredje perioden ordnet Aksel Jæger en redusering, og da Holmberg fant nettet to ganger begynte det bli tungt for Slevik. Men gjestenes Gustav Franzon fant nettet like etter hjemmelaget tatt ledelsen og utlignet. Så assisterte svensken like godt unggutten Sandberg-Pedersen som scoret sitt andre for dagen, før Franzon på ny fant nettet minuttet før slutt. Anders Andersson reduserte til 6-7 med tyve sekunder igjen på klokka, men nærmere kom ikke hjemmelaget. Tre viktige for poeng Slevik som klatret opp på sjetteplass på tabellen. KAMPFAKTA