Sveits lader opp til gruppefinale mot Tsjekkia i kveld. Foto: Kent Henriksen

Det her skjer dag tre i VM i Helsinki

Dag tre av VM i Helsinki ruller i gang med to kamper rett før lunsj, her er alt du trenger å vite om dagens kamper i Finland.


Dagen starter med Norges oppgjør mot Tyskland, der Norge er favoritter til seieren. Norsk seier gir 1.20 ganger pengene, uavgjort står til 8.00, og tysk seier gir hele 8.25. Norge har møtt Tyskland 11 ganger. Sist vi møtte tyskerne var i en 6-nasjoners turnering i 2018, og da ble det tap. Før det var hadde Norge ti strake seiere. Det er med andre ord en motstander man ikke bør ta lett på. Kampen sendes på TV2 sport 2, og kanalens strømmetjenester. Du kan også følge kampen her

Dagen fortsetter med asiatisk derby da Singapore og Filipinene barker sammen, i det som fort blir et herlig oppgjør i B-hallen. I samme gruppe møter Canada det estlandske laget noen timer senere, og det gir to nøkkeloppgjør på programmet. 

Så møter Latvia hjemmefavorittene Finland, og finnene kan med seier ta sin tredje strake seier og vinne gruppe A.  

Så venter Thailand og Slovakia i gruppe C. Thailand vant i går og trenger seier for å kunne avansere. Slovakia har vunnet sine to innledende kamper og er favoritter til gruppeseier. 

I dagens siste kamp skal Tsjekkia og Sveits i ilden i samme gruppe som Norge, der gruppeseier i gruppe B og en enklere reise i sluttspillet ligger i potten. 

Dagens øvrige kamper:
11.00 Singapore-Filipinene (gruppe D)
13.45 Canada-Estland (gruppe D)
14.00 Latvia-Finland (gruppe A)
16.30 Thailand-Slovakia (gruppe C)
17.45 Tsjekkia-Sveits (gruppe B)

Du kan se øvrige kamper som ikke er geoblocket på IFFs Youtube-kanal, eller følge kampene på de offisielle VM-sidene

Les mer om:

VM 2021 Helsinki