Playmaker Margrethe Grønli (16) er tross sin unge alder en nøkkelspiller for Sarpsborg. Foto: Kent Henriksen

– Det blir ganske mye prat om innebandy rundt middagsbordet

Skrevet av Kent Henriksen
13.09.2021 09:00

Det er liten tvil om at det knyttes stor spenning til playmaker Margrethe Grønli (16) i Sarpsborg som er fra en talentfull og innebandygal familie. Storebror er aktuell for VM i desember, og samtidig er lillesøster høyaktuell for spill i det norske U19-landslaget i neste års verdensmesterskap.

Familien Grønli begynner å skaffe seg et navn i Innebandy-Norge etter at Andreas Grønli (18) gjort seg et navn med suksess i Greåker, og i sommer signerte han for den tidligere storklubben Warberg som spiller i allsvenskan. Storebror Henrik (21) har landskamper på U19-nivå og har spilt i eliteserien for både Greåker og Fredrikstad, men trappet ned for et par sesonger siden. Lillesøster Margrethe spiller for Sarpsborg i eliteserien og er av mange spennende spillere for fremtiden der, så det er naturlig at det går en del prat om idretten vi alle er glade i rundt middagsbordet hjemme hos Grønli-familien i Fredrikstad.
– Det går naturligvis i ganske mye prat om innebandy rundt middagsbordet og sånt. Hvordan det går for storebror i Sverige, nivåforskjell og sånn. Vi kan vel si at familien er veldig interesserte i innebandy. Jeg synes det bare er gøy, men vi kunne sikkert hatt litt pauser, men hyggelig at alle er interesserte da, sier hun og smiler. 

Abonner på Innebandyavisen for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Få full tilgang til Norges mest hardtsatsende nettavis for nyheter, reportasjer, videoer og meninger. 

Vårt mål er å gi deg de beste historiene om innebandy!

Kun 69 kr/mnd – eller tegn et årsabonnement (der månedsprisen blir 49 kr/mnd!) - alle abonnement fornyes automatisk – ingen bindingstid

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement