Det ble spennende da Nor 92 slo Sarpsborg

Det var Nor 92 som stakk av med poengene da de fikk besøk av Sarpsborg i kveld, i det som ble en spennende kamp.

12 sekunder brukte Tuomo Manninen på å sende hjemmelaget opp i ledelsen, i det som var en slurvete og litt hakkete periode. Da de fleste trodde hjemmelaget skulle gå til pause kom Markus Jørgensen Larsen alene med hjemmelagets målvakt og sørget for at det sto 1-1 etter den første perioden.

I midtperioden var det Sarpsborg som fikk den beste starten da Stian Nilsen scoret etter fem minutter, men scoringer fra Sindre Sukkestad Gulbrandsen og Matias Palm sørget for at Nor 92 kunne gå til pause med en knapp ledelse.

Kristoffer Henriksen sørget for at ledelsen ble doblet etter kvarteret, og spenningen så ut å være borte, men Einar Delås reduserte med halvannet minutt igjen, men selv om østfoldingene tok ut målvakten og presset på for en utligning kunne Nor 92 holde unna og klatret med seieren opp på en fjerdeplass på tabellen. KAMPFAKTA