Ingvild Meyer Sørflaten og Gjelleråsen er giret på å komme igang med sesongen. Foto: Kent Henriksen

– Bygge selvtillit på banen er alfa omega

Ingvild Meyer Sørflaten har vært en viktig spiller for Gjelleråsen de seneste sesongene, og er i landslagets søkelys månedene før VM i november.


Det ble en skuffende avslutning på sist sesong, der pandemien satte en effektiv stoppe for videre spill for Ingvild Meyer Sørflaten og Gjelleråsen i januar måned.
– Sesongen ble jo kuttet midt i igjen, det var kjempeskuffende. Så motivasjonen er høy nå og vi er sykt giret på å få sesongen igang igjen. Det hadde vært surt som den ble avsluttet igjen, nok en gang. Er lei korona nå, sier hun bestemt.  

Gjelleråsen har sett spennende ut på forsesongen og langt mer underholdene enn tidligere, det er ingen tilfeldighet for nittedølingene er langt bedre trent enn tidligere, og blir bedre og bedre for hver sesong i eliteserien.  
– Vi kan forvente kamper som er morsomme å se for tilskuerne, publikumsvennlige kamper med høyt tempo, lover 26-åringen. 

Vi fikk se et friskt Gjelleråsen under forsesongsturneringen i Rommenhallen for noen uker siden, lørdag møter de Stavanger i serieåpningen. Foto: Kent Henriksen

Formen er stigende både for Gjelleråsen, og Meyer Sørflaten etter sommerens oppkjøring der det har vært en del egentrening.
– Absolutt, vi har vært nødt å være flinke selv under ferien. Der har det vært egentrening for lagets beste, bare komme seg ut og holde seg i god form, og bli bedre for laget. 

På forsesongen fikk hun også prøve seg på det øverste nivået, etter å ha blitt tatt ut på landslagssamling både i august og september. 
– Det er utrolig gøy. Før har innebandy vært litt mer hobby, men så byttet jeg jobb og fått mer fritid, så da har jeg fått mer tid til å prioritere innebandy. Da har det også blitt mer overskudd, så er det lettere å få utvikling, både fysisk og teknisk. Så å bli en bedre spiller er målet for hver sesong. 

Det ble fire scoringer sist sesong for Ingvild Meyer Sørflaten, her i treningskamp mot erkerival Sveiva på forsesongen. Foto: Kent Henriksen

 Hun tror dog det kan bli litt vrient å ta seg hele veien inn i VM-troppen.
– For å være ærlig så er det utrolig mange gode jenter her, gøy å endelig få trene med de aller beste. Jeg har spilt på en klubb i mange år, så det er gøy å kjenne på dette nivået her. Selvfølgelig er jeg motivert for å prøve å komme meg med til VM, men det er veldig mange gode jenter på landslaget. 

For nå føler hun at det er et stykke igjen til det nivået som kreves der. 
–  Jeg tror at få bygd selvtillit på banen er alfa omega, både i klubben og individuelt. Jeg tror det starter mye der. Få ut det potensialet man har inne seg, både på trening og i kamp. 

Gjelleråsen møter nykommer Stavanger på lørdag i sin første kamp for sesongen.