Siste

Bortelagene best i dagens oppgjør

Monolitten vant viktig oppgjør på bortebane, Gjelleråsen tok sesongens første seier og Tunet vant lokaloppgjør, vi har oppsummert dagens runde i eliteserien.

Tunet slo Østensjø på bortebane med 9-1, etter fine prestasjoner av lagets ungjenter. Kampens store profil var Helene Nordseth som scoret et og la opp til tre scoringer. Sofie Trandum Terjesen gjorde tre poeng (2+1) i kampen, og de to ungjentene var sentrale i dagens seier. KAMPFAKTA

Sveiva tok ledelsen over Monolitten på hjemmebane, men to scoringer av Juni Reitan Fjøsne snudde på steken, og med to scoringer til kunne dagens gjester stikke av med en 4-2 seier, og tok en viktig seier i jakten på medalje. KAMPFAKTA

Mari Kristiansen ble kampens store profil da hun scoret tre av målene mot Stavanger på bortebane. Gjelleråsen tok ledelsen, men to scoringer av Elin Salomonsson så til at Stavanger ledet etter den første perioden. Vestlendingene ledet med fem minutter igjen av midtperioden, men Gjelleråsen snudde og vant med 6-3, og tok med det sesongens første poeng. KAMPFAKTA