Gjelleråsens Audun Moen Hovin scoret tre ganger og kunne sammen med Colin Christopher Oustad juble for seier mot Nor 92 Foto: Tor Anders Dalland

Blytung seier for formsvake Gjelleråsen

To skadeskutte lag med dårlig spillmessig form møttes i kveld i Mjøndalshallen.

Lite har gått på skinner for Nor 92 og Gjelleråsen i det siste, og med en haug nøkkelspillere i tillegg borte på begge lag var det nerver før kampstart. De hadde Gjelleråsen best styr på, og et effektiv gjestene lag tok føringen i den første perioden etter 3-1 ledelse, på tross av at man tapte skuddstatistikken 7-12.

I midtperioden var det gjestene som styrte det meste og vant både skuddstatistikken og perioden klart. 3-1 ble til 8-2 og anført av tremålscorerne Audun Moen Hovin og Robin Norstrøm så man seg aldri tilbake.

I tillegg var unggutten Colin Christopher Oustad pålogget og noterte seg for fire poeng (2+2) i kampen som til slutt gjestene Gjelleråsen vant 10-3 og stoppet sin egen tapsrekke og forlenget samtidig Nor 92 sin, der de blå har tapt sju kamper på rad etter serieåpningen, der det ble seier mot Sarpsborg.  KAMPFAKTA