Ketil Kronberg spiller helgens kamp med spesiallaget drakt. Foto: Peter Bohlin

Blir historisk i morgen - spiller med spesiallaget drakt

Dalens veteran Ketil Kronberg blir i helgen historisk og stiller i morgendagens kamp med spesialnummerert drakt for anledningen.


Dalen spiller derby i helgen mot Thorengruppen som har gått overraskende godt i SSL denne sesongen, men i det siste har de dalt på tabellen. Dalen har lenge vært ubestridt ener i byen, men det er knyttet stor spenning til søndagens derby. 

Ikke bare er det lokaloppgjør men Ketil Kronberg blir også historisk som spilleren med flest kamper for Dalen. Siden debuten for klubben i 2006 har det blitt 433 kamper, og det er likt med klubblegenden Peder Bodén. 41-åringen vil i morgendagens derby stå bokført med 434 kamper, og spiller for anledningen i en spesiallaget drakt med nummer 434 etter at klubben fikk godkjent søknaden om det spesielle nummeret tidligere i uken av det svenske forbundet oppgir Expressen. Normalt sett spiller nordmannen med draktnummer 25 i Umeå-klubben.  

Dalen har vært i SM-finalen men aldri vunnet noe gull, her mot Storvreta. Se flere bilder fra Kronbergs karriere i SSL i bildegalleriet lengre ned i saken. Foto: Peter Bohlin

Kronberg og Dalen ligger for tiden på femteplass på tabellen, og nordmannen har gjort syv poeng (7+0) på ni kamper så langt i SSL denne sesongen. 

Utsatte kamper
Flere kamper i SSL dam er utsatt i helgen etter korona-utbrudd hos Malmö og Thorengruppens damelag, men i øvrig spilles det kamper som vanlig i nabolandet. 

Bildeserie

Les mer om:

SSL Ketil Kronberg Dalen