Bekreftet korona-smittet etter kamp i Bodø - nesten 40 personer i karantene

En spiller som deltok i en kamp tidligere i uken i Bodø er bekreftet smittet av covid-19, og nå er i underkant av 40 personer som deltok i kampen satt i karantene.


Nærmere 40 personer er satt i karantene etter en innebandykamp i Bodø tidligere denne uken, det bekrefter Bodø Innebandyklubbs leder Bjørn Huge, som selv er i karantene da han dømte kampen.
– Etter at kampen ble ferdigspilt fikk en av de involverte personene i kampen påvist Korona. Da ble det satt inn strakstiltak. Samtlige spillere, i tillegg til dommere og sekretariat ble satt i karantene. Det er i hvert fall snakk om 37 personer, sier Huge til lokalavisen Bodø Nu

Huge understreker at klubben har vært glødende opptatt av å ivareta smittevernsreglene gjennom det siste året. 
– Vi har fulgt alle de nasjonale retningslinjene for arrangementer. Vi fører lister på samtlige spillere som er her før, under og etter trening. Vi har foreldre i klubben som jobber med smittevern og som vi har rådført oss med. Totalt sett føler jeg vi har god kontroll på situasjonen internt i klubben. Derfor er det kjipt når dette skjer. Men vi har tett dialog med smittevern-teamet i Bodø og satser på at situasjonen løser seg.

Tidligere i høst måtte to lag i eliteserien i karantene etter at det ble påvist smitte hos en spiller på et av lagene, men heldigvis testet ingen andre berørte positivt for covid-19 den gang. 

Les mer om:

Bodø Region Nord