Sarpsborg tok sesongens andre trepoenger i kveldens oppgjør mot nykommer Østensjø. Foto: Kent Henriksen

Andre seieren for sesongen for Sarpsborg

Sarpsborg vant kveldens kamp i eliteserien for kvinner og klatret opp på sjetteplass på tabellen.

29 tilskuere fikk se hjemmefavorittene slå nykommerne i kveldens kamp i eliteserien for kvinner. Scoringer fra Hannah Karin Hermansson, Thea Krogstad, Margrethe Grønli og Ida Marie Svendsen sørget for at Sarpsborg kunne ta sin andre seier for sesongen.

Sarpingene ledet 2-0 etter den første perioden, og da gjestene ved Ingvild Ruud reduserte til 2-1 i overtall, ble det spennende i Skjeberghallen. Grønli roet nervene litt til hjemmelaget med scoring etter kvarteret i midtperioden, før lagene gikk til pause.

I den tredje perioden presset østfoldingene og tre minutter ut kunne Svendsen sende hjemmelaget opp i 4-1. Luften gikk litt ut av gjestene etter målet og de tre poengene ble igjen i Sarpsborg. KAMPFAKTA