Ludvik Hansen scoret tre ganger for Slevik og var svært sentral da østfoldingene vant mot Akerselva. Foto: Kent Henriksen

Akerselva ga Slevik tøff motstand

Akerselva ga Slevik tøff kamp om poengene i dagens kamp, men østfoldingenes landslagsback Ludvik Hansen var sentral da Slevik vant.

Det var jevnt lenge da Slevik fikk besøk av Akerselva, først etter kvarteret kunne Slevik gå opp i ledelsen, som senere ble til tomålsledelse 2-0 etter den første perioden.

Den andre perioden startet gjestene best, og scoret fire ganger på rappen før hjemmelaget våknet, anført av Ludvik Hansen som scoret to ganger og la opp til et tredje. På tre og et halvt minutt scoret Slevik fire ganger og ledet 6-4 etter midtperioden.

Akerselva scoret først i den tedje perioden og lagene følgte hverandre de fire første minuttene, men så våknet Slevik og kunne dra i fra i målprotokollen og vinne med 11-7. Ludvik Hansen noterte seg for tre mål og en assist, og gjestenes Erlend Bjerknes noterte seg for to scoringer og to assist. KAMPFAKTA