Line Trandum Terjesen var eliteseriens beste poengplukker sist sesong med 32 poeng på 11 kamper. Foto: Kristoffer Andreas Berge

Årets spiller signerer ny kontrakt med moderklubben

Line Trandum Terjesen er ønsket flere steder men nå er det klart at spilleren, som ble kåret til Årets spiller i eliteserien for kvinner, skriver under ny kontrakt med moderklubben.


Line Trandum Terjesen var meget god i eliteserien for kvinner den seneste sesongen og ble ikke ufortjent kåret til Årets spiller. Etter det Innebandyavisen kjenner til har flere klubber i utlandet hennes navn på blokken, men nå er det klart at hun inntil videre blir i moderklubben Tunet. Trandum Terjesen gjorde 32 poeng (15+17) på 11 kamper i eliteserien sist sesong. 

Landslagsmålvakt Maiken Ellis har også valgt å re-signere for seriemesterne.
– Man må nok lete lenge etter et bedre lag som har så mye motivasjon og pågangsmot for å bli bedre og presse seg selv til å gjøre sitt beste. Alle har felles mål og jobber hardt mot å nå disse i fellesskapet. Klubben legger til rette med gode treningsforhold og satser på de yngre og gir dem muligheter for å utvikle seg og jeg er imponert over hva de får til, sier Ellis i et intervju på klubbens sosiale medier. 

Bildeserie