Sveiva vant dagens oppgjør mot Fredrikstad, her fra en kamp tidligere i høst. Foto: Kent Henriksen

Åpningsperioden la grunnlaget for Sveiva-seier

Sveiva fikk en god start på oppgjøret mot Fredrikstad, og kunne reise hjem til Oslo tre poeng rikere.

Det var gjestene Sveiva som åpnet kampen best i Rolvsøyhallen, og etter den første perioden ledet man med 4-0 etter scoringer av Marcus Gustafsson, Andreas Næss Valbye, Jesper Pedersen og Sindre Buraas.

I den andre perioden kunne Niklas Andersen blåse liv i poenghåpet med en scoring, men Olav Falkeid sørget for at det fortsatt var firemålsledelse da lagene gikk til pause etter to perioder.

Fredrikstad anført av Ola Finess Liseth sørget for at det ble spennende nok en gang, og med to scoringer i perioden, og bare en replikk av Felix Elfstrand var det nerve i kampen. Fredrikstad tok ut målvakten men det var til liten hjelp, for Næss Valbye kunne fastsette sluttresultatet til 7-3 med halvannet minutt igjen i tomt bur. KAMPFAKTA