Ole Mossin Olesen jubler for scoring sammen med Philip Laasonen og Simen Jansen i dagens seier. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

Tunet kunne juble for første stikk i Harstad

Harstad sjokkåpnet dagens semifinale mot Tunet, men det var gjestene som kunne juble til sist.

Harstad sjokket Tunet med scoring allerede etter 33 sekunder, signert Toms Kirmuzs, men Tunet lot seg aldri stresse, og i løpet av et par minutter ledet Oslo-laget. Harstad utlignet, men to scoringer fra Tunet så til at gjestene kunne gå til pause med tomålsledelse.

I den andre perioden økte gjestene ledelsen, men Harstad reduserte litt over midtveis. Så sendte Erlend Vestby gjestene til pause med tremålsledelse med en scoring under halvminuttet før signalet lød.

I den tredje perioden fortsatte gjestene å finne nettmaskene, og etter tre scoringer fra gjestene kunne Kirmuzs sette punktum for kvelden med sin 4-9 redusering på tampen. Tunet kunne juble for seier og 1-0 i kamper. Allerede fredag møtes lagene igjen. KAMPFAKTA